NIMM DIR ZEIT

ย 

๐๐ข๐ฆ๐ฆ ๐๐ข๐ซ ๐™๐ž๐ข๐ญ, ๐๐ž๐ง ๐ƒ๐ฎ๐Ÿ๐ญ ๐๐ž๐ซ ๐‘๐จ๐ฌ๐ž ๐ณ๐ฎ ๐ ๐ž๐ง๐ข๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง.

ย 

๐๐ข๐ฆ๐ฆ ๐๐ข๐ซ ๐™๐ž๐ข๐ญ ๐Ÿ๐ฎฬˆ๐ซ ๐๐ข๐ž ๐‹๐ข๐ž๐›๐ž, ๐ฌ๐ข๐ž ๐ข๐ฌ๐ญ ๐๐ž๐ซ ๐ฐ๐š๐ก๐ซ๐ž ๐‘๐ž๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ฎ๐ฆ ๐๐ž๐ฌ ๐‹๐ž๐›๐ž๐ง๐ฌ.

ย 

๐๐ข๐ฆ๐ฆ ๐๐ข๐ซ ๐™๐ž๐ข๐ญ ๐ณ๐ฎ๐ฆ ๐‹๐š๐œ๐ก๐ž๐ง, ๐๐ข๐ž๐ฌ ๐ข๐ฌ๐ญ ๐๐ข๐ž ๐Œ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ค ๐๐ž๐ซ ๐’๐ž๐ž๐ฅ๐ž.

ย 

๐๐ข๐ฆ๐ฆ ๐๐ข๐ซ ๐™๐ž๐ข๐ญ, ๐ฎ๐ฆ ๐ฆ๐ข๐ญ ๐…๐ซ๐ž๐ฎ๐ง๐๐ž๐ง ๐ณ๐ฎ๐ฌ๐š๐ฆ๐ฆ๐ž๐ง ๐ณ๐ฎ ๐ฌ๐ž๐ข๐ง, ๐๐ข๐ž๐ฌ ๐ข๐ฌ๐ญ ๐๐ข๐ž ๐๐ฎ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž ๐๐ž๐ฌ ๐†๐ฅ๐ฎฬˆ๐œ๐ค๐ฌ.

ย 

๐๐ข๐ฆ๐ฆ ๐๐ข๐ซ ๐™๐ž๐ข๐ญ ๐ณ๐ฎ๐ฆ ๐“๐ซ๐šฬˆ๐ฎ๐ฆ๐ž๐ง, ๐๐ข๐ž๐ฌ ๐›๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ญ ๐๐ข๐œ๐ก ๐๐ž๐ง ๐’๐ญ๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ง ๐ง๐š๐ก๐ž.

ย 

๐๐ข๐ฆ๐ฆ ๐๐ข๐ซ ๐™๐ž๐ข๐ญ ๐ณ๐ฎ๐ฆ ๐’๐ฉ๐ข๐ž๐ฅ๐ž๐ง, ๐๐ข๐ž๐ฌ ๐ข๐ฌ๐ญ ๐๐ข๐ž ๐…๐ซ๐ž๐ฎ๐๐ž ๐๐ž๐ซ ๐Š๐ข๐ง๐๐ก๐ž๐ข๐ญ.

ย 

๐๐ข๐ฆ๐ฆ ๐๐ข๐ซ ๐™๐ž๐ข๐ญ ๐ณ๐ฎ๐ฆ ๐ƒ๐ž๐ง๐ค๐ž๐ง, ๐๐ข๐ž๐ฌ ๐ข๐ฌ๐ญ ๐๐ข๐ž ๐๐ฎ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž ๐๐ž๐ซ ๐Š๐ซ๐š๐Ÿ๐ญ!

ย 

๐–ฅ๐—ˆ๐—๐—ˆ๐—Œ ๐–ป๐—’ ๐—†๐–ผ๐—†

ย 

#rose #time #zeit #liebe #freundschaft #lachen #spielen #trรคumen #leben #kinesiologie #sorsi #sursee #maricarmen